Krasnoyarsk-Irkutsk (reistijd 19u) - Reisverslag uit Krasnoyarsk, Rusland van Paul Pasha - WaarBenJij.nu Krasnoyarsk-Irkutsk (reistijd 19u) - Reisverslag uit Krasnoyarsk, Rusland van Paul Pasha - WaarBenJij.nu

Krasnoyarsk-Irkutsk (reistijd 19u)

Door: Pasha

Blijf op de hoogte en volg Paul

24 Mei 2013 | Rusland, Krasnoyarsk

Weinig bijzonderheden, veel geslapen. Tussendoor eet ik (voor het eerst) in de restauratiewagon. Is geen haute cuisine, zeg maar. Dit zet je bij ons de hond nog niet eens voor. Maar goed, het is meuk, het is warm..-affijn je kent het verhaal. :) In de restauratie zitten wel de meeste buitenlanders, zo ook het Nederlandse stel Marianne en Maarten. Zij buigen af, net zoals de meeste buitenlanders, richting Mongolië (of China). Verder zoals gezegd pit ik af en toe, kijk een filmpje of hang uit het raam. Genietend van het schitterende uitzicht; de trein is begonnen aan het betere klim- & daalwerk, naast vele slingerbochten. Wat mooi is, omdat je dan pas goed kunt zien hoelang de trein eigenlijk is. Het Mongolen-gehalte neemt trouwens ook toe. Kunnen trouwens ook Chinezen zijn. Of Russische aziaten, weet ik veel. Welcome to Asia!

• 25 Mei 2013 - 20:28

Bart:

Leuk te lezen allemaal makker! Toffe reis.

• 26 Mei 2013 - 09:12

Paul Aka Pasha:

..en dá's dan weer leuk om te lezen.. thx